Bilutleie Oliva

Bilutleie Oliva i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne leiebil Oliva.Bilutleie Oliva

Bilutleie Oliva

Bilutleie Oliva

Oliva den nest viktigste byen i regionen, og kan skryte av 10 kilometer med rene strender og grunt farvann, støttet nesten i sin helhet av sanddyner som skiller appelsinlunder fra sjøen. I byen, som er godt bevart, den kristne landsbyen og den mauriske forstaden skiller seg ut. Også verdt et besøk er huset til Gregorio Mayans og forfedrenes hjem fra det 17. til det 19. århundre på Calle Tamarit. De livligste områdene er rundt strendene i Daimus, Miramar og Guardamar. Yachtklubben og marinaen gir mulighet til å drive med vannsport som windsurfing. Oliva er som skapt for de som liker elvefiske og fotturer i fjellet. Byen har også en 18-hulls golfbane. Verdt en egen omtale er Pego-Oliva Fen Nature Reserve, et område av våtmarker med et rikelig dyrliv og planter av stor økologisk verdi.

Oliva har i lang tid vært et populært feriested på Costa Blanca for de spanske som bor i andre deler av landet. Nylig har området også vunnet popularitet blant utenlandske besøkende. Byen ligger 75 kilometer sør for Valencia, 100 kilometer nord for Alicante. De 7 kilometer lange strendene i Oliva har oppnådd blått flagg-status for renslighet og sine flotte fasiliteter. Alle er rullestolvennlig. Mange av strendene har sanddyner, perfekt for en liten bit av isolasjon. Det finnes også en rekke vannsports aktiviteter. Oliva Nova Golf er et beach & golf resort, som tilbyr en 18 hulls golfbane.

I gamlebyen er det to kirker: Sant Roc og Santa Maria la Major. Sant Roc stammer fra det 18. 19. århundre og Santa Maria fra det 17. 18. århundre. På toppen av bakken i den gamle byen er Santa Anna Castle, bygget i det 16. århundre. Det er også en gammel romersk ovn i hjertet av byen. Oliva har en middelhavs subtropisk klima, med mer enn 230 dager over 20 ° C. Vintrene er milde og tempererte mens sommeren er varm og tørr. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 18,5 ° C. Oliva sin lokale matkultur er rik, tradisjonell og sunn, spesialiteter som inkluderer: Coques a la Clafó (ovnsbakte mais terter), La Espardenyá, Pebreres Farcides, Figatells (kjøttboller), og La Pilota (lapskaus). Nyt smaken av Oliva i en av sine mange sjarmerende barer og restauranter. De internasjonale flyplassene i Valencia og Alicante (El Altet) har daglige forbindelser til resten av Spania og Europa.

Video Oliva


Kart Oliva


Takk for at du deler!